Fuusiotiedote: Praecom-yhtiöt sulautuvat Praecom Oy:ön

Praecom IT-Palvelut Oy, Praecom Näyttöviestintä Oy, Praecom Esitysratkaisut Oy ja Praecom Kainuu Oy sulautuvat Praecom Oy:ön 31.12.2022. Toiminta jatkuu 1.1.2023 Praecom Oy:n nimissä. 

Praecom on suomalainen ICT-kasvukonserni, jonka liikevaihto vuonna 2022 ylittää 20M€:a. Työntekijöitä konsernissa on noin 70. Praecomin missiona on tuottaa asiakkailleen edellytykset koskettaviin kohtaamisiin työ- ja asiakasympäristöissä. Praecom tarjoaa palveluita digitaalisiin työympäristöihin, hybridityöskentelyn mahdollistamiseen ja digitaaliseen viestintään.

Praecomin tavoitteena on kasvaa 50 M€:n liikevaihtoluokkaan vuoteen 2026 mennessä. Viimeiset vuodet ovat muuttaneet merkittävästi ihmisten työn tekemistä, asiakaskäyttäytymistä ja opiskelua. Yritykset ja organisaatiot uudistavat jatkossa toimipaikkojaan ja -tilojaan vastaamaan muuttuneeseen toimintaympäristöön. Praecomin tarjoamille teknologiaratkaisuille ja palveluille nähdään merkittävä kasvupotentiaali tulevina vuosina.

Yhtiöt ovat siirtyneet toimimaan Praecom -markkinointinimen alla vuosien 2021-2022 aikana. Fuusion myötä yhtiörakenne selkeytyy mahdollistaen jatkossa Praecomin asiakaskunnan palvelemisen entistä laajemmin ja tehokkaammin sekä liiketoiminnan hallitun kasvun. Praecomin toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla, Hämeenlinnassa, Nokialla, Kuopiossa ja Kajaanissa, joista käsin Praecom palvelee paikallisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä asiakkaitaan.

Sulautuvien yhtiöiden operatiivinen liiketoiminta ja kaikki siihen liittyvät sopimukset, velvoitteet ja vastuut siirtyvät sellaisinaan Praecom Oy:lle, joka jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja y-tunnuksellaan. 

Edellinen
Edellinen

Praecom ostaa Lapin Systema Oy:n liiketoiminnan

Seuraava
Seuraava

Infonäyttö voi kehottaa nyt sähkön säästämiseen pörssisähkön hinnan perusteella