ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Tekemällä oppii ja kehittyy – teknisen asiantuntijan Janne Saarivaaran tarina

Tulin Avek Esitysratkaisut Oy:lle töihin työvoimatoimiston työharjoittelun kautta vuonna 2009. Alun perin olen kotoisin Sotkamosta, josta muutin aikoinaan 2000-luvun alkupuolella opintojen perässä Kuopioon. Ensimmäisinä vuosina työtehtäväni Avekilla keskittyivät kannettavien tietokoneiden vuokraustoiminnan pyörittämiseen sekä teknisen tuen tehtäviin. Kannettavien tietokoneiden vuokraustoiminnan loputtua, työnkuvani muuttui Avekin myymien järjestelmien asennustehtäviin sekä teknisen asiantuntijan tehtäviin.


Yhtenä joukkueena eteenpäin

Tällä hetkellä työpäiväni kuluvat Avekin konttorilla teknisen asiantuntijan tehtävissä. Jos jossain teknisessä asiassa on haasteita, minä autan ja pyrin tarjoamaan siihen ratkaisua. Työssäni yksikään päivä ei ole samanlainen, mikä tuo positiivista vaihtelua, mutta toisinaan myös kiirettä.  Meillä on konttorillamme hyvä tiimi: jos joku ei osaa jotain tai tarvitsee apua, tiimi on aina valmis auttamaan. Vaikka yrityksessä työskentelee monenlaisia persoonia, tiimityö toimii ja se on oikeastaan elinehto sille, että yritys menestyy.


Musiikki on tärkeä osa arkea

Vapaa-ajalla tärkeimpiin harrastuksiin kuuluvat frisbeegolf sekä musiikin kuuntelu. Frisbeegolfia harrastan paljon kesäisin ja joskus myös talvella – tosin pimeys rajoittaa harrastusta talvella aika paljon. Musiikin kuuntelu on tärkeä osa päivääni, sillä kuuntelen musiikkia lähes aina liikkeellä ollessani sekä kotona. Parhaiten musiikkigenreistä uppoavat raskaampi rock ja metalli. Lisäksi vietän vapaa-aikaani penkkiurheilun parissa sekä toisinaan tykkään käydä liikkumassa salibandyn muodossa.


Kokemus tuo varmuutta

Meillä on Avekilla ollut sellainen ajattelutapa, että kaikki tekevät vähän kaikkea, ja vuosien aikana olen itsekin tehnyt paljon erilaisia työtehtäviä. Sen myötä olen päässyt kehittymään paljon monessa alaan liittyvässä asiassa. Esimerkiksi alkuvuosina asiakaspalvelutilanteissa saattoi hieman arkailla, mutta vuosien myötä asiakkaiden kanssa toimiessa olen saanut suoriin asiakaspalvelutilanteisiin itsevarmuutta ja itseluottamusta, ja sen myötä tilateet hoituvat nykyisin rutiinilla.

Olen nähnyt vuosien aikana Avekin muuttuvan alan mukana ja kehittyvän muutaman ihmisen yrityksestä nykyiseen kokoonsa. Tulevaa on vaikea tietää etukäteen, mutta uskon, että Avekin kehitys jatkuu positiivisena eteenpäin. Tärkeintä on toimia yrityksessä tiiminä niin, että kaikki pystyvät työssään tukeutumaan toisiinsa.

Takaisin edelliselle sivulle