ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Preset 2019 kokosi edelläkävijät yhteen

Helmikuun lopulla lähes 200 kiinnostunutta kokoontui näkemään, kokemaan ja kuulemaan, kuinka virtuaalinen todellisuus, älykkäät kokousratkaisut, esitystekniikan uutuudet, lisätty todellisuus ja hyvät palvelut voidaan valjastaa hyötykäyttöön. Yritys- ja julkishallinnon päättäjille ja asiantuntijoille suunnattu Preset 2019 -tapahtuma järjestettiin Sokos Hotel Puijonsarvessa ja sen järjesti Avek Esitysratkaisut Oy yhdessä Taitori Oy:n, Artome Oy:n, Hurja Solutions Oy:n ja 3D Talo Oy:n kanssa.

Tapahtuman teemana: Saat mitä näät

Näytteilleasettajat esittelivät pisteissään yritystensä tarjoamia, alan viimeisimpiä ratkaisuja ja innovaatioita. Lisäksi ohjelmaan kuului mielenkiintoisia asiakas-case esittelyjä, jossa Itä-Suomen yliopisto, TE-toimisto ja Kuopio-Tahko Markkinointi kertoivat, kuinka teknologiset ratkaisut on valjastettu hyötykäyttöön heidän tarpeisiinsa sovellettuna. Tapahtuman juonsi Juha Jylhäsalmi.

Tapahtuman teemana oli Saat mitä näet ja keskeinen osa päivää olikin käytännönläheinen tutustuminen näytteilleasettajien tarjoamiin mahdollisuuksiin. Yritysten edustajat olivat paikan päällä kädestä pitäen opastamassa ja esittelemässä tuotteitaan sekä palveluitaan, joten vierailijoiden oli helppo kysyä lisäkysymyksiä ja saada konkreettisia näkymiä siihen, miten ratkaisut hyödyttäisivät heidän tarpeitaan. Ympäri tapahtuma-aluetta kuuluikin vilkas puheensorina ja innovaatioiden synnyttämä innostus oli lähes käsin koskettavissa.

Saat mitä näet soveltui erityisen hyvin tapahtuman tunnukseksi siksikin, että Avek Esitysratkaisut on vastannut Sokos Hotel Puijonsarven remontin yhteydessä uusista äänentoisto-, esitystekniikka-ja tilavarausjärjestelmistä sekä infojärjestelmän päätelaitteista. Tapahtumapaikka antoi siten erinomaisen mahdollisuuden tutustua Avek Esitysratkaisujen tarjoamiin palveluihin käytännössä.

Tapahtumalle on selkeä kysyntä

Yleisön ja näytteilleasettajat tervetulleiksi tapahtumaan toivottanut Jari Rönkkö oli tyytyväinen siihen, että paikan päällä oli yhtä aikaa niin paljon ja monipuolista asiantuntemusta edustamassa luovia ja luotettavia ratkaisuja toteuttavia toimijoita. Avek Esitysratkaisuille tällaiset tapahtumat ovat paitsi mahdollisuus tuoda tutuksi omia palveluita myös luonteva jatko eri kumppanien kanssa tehtävälle yhteistyölle ja hyvälle asiakaspalvelulle.

- Asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja edelläkävijyys ovat toimintamme kulmakiviä. Toivottavasti tämä tilaisuus heijastaa kaikkia näitä elementtejä.

 

Takaisin edelliselle sivulle