ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Elämänmyönteisyys vie mielenkiintoisiin paikkoihin työssä ja vapaa-ajalla – myyntiassistentti Heli Pitkäsen tarina

Myyntiassistenttina Avek Esitysratkaisut Oy:llä saan itse suunnitella työpäiväni hyvin vapaasti. Päivät koostuvat muun muassa ostolaskujen naputtelusta, tavaroiden vastaanottamisesta, näytöille tulevien materiaalien käsittelystä ja erilaisista juoksevista asioista sekä tiimin auttamisesta. Aamulla ei välttämättä tiedä, mitä päivä tuo tullessaan, ja siitä minä pidän.

Välivuosi työstä palkittiin uudella työpaikalla


Aloitin työt Avekilla vuonna 2016. Olin aiemmin ollut erään yrityksen palveluksessa 15 vuotta, kunnes minut laitettiin irtisanoutumaan työstäni. Päätin pitää välivuoden, sillä en ollut koskaan aiemmin pitänyt sellaista. Eräänä sunnuntai-iltapäivänä pilateksessa mainitsin parille naiselle, että jos joku tarvitsee myyntiä ja sihteerin hommia tehnyttä työntekijää, olisin vapaana. Maanantaina Avekin toimitusjohtaja Jari Rönkkö soitti minulle ja pyysi minua töihin. Olen sellainen ihminen, joka uskoo, että asioilla on aina tapana järjestyä, kuten tässäkin tapauksessa kävi.

Vapaa-aika on parasta aikaa


Elän hyvin itseni näköistä, onnellista elämää, ja asun Kuopiossa puolisoni kanssa. Vapaa-aika on minulle tärkeää, ja minua sekä puolisoani liikuttavat kolme asiaa: ruoka, musiikki ja vuoret. Käymme syömässä erilaisissa ravintoloissa sekä nauttimassa eri artistien ja yhtyeiden keikoista ympäri Suomen. Vuoret ja vuorivaellukset ovat puolestaan vieneet meitä ympäri maailmaa Nepaliin, Etelä-Amerikkaan sekä Afrikkaan Kilimanjarolle. Ulkoilmaihmisen pidän retkeilystä, vaeltamisesta ja luonnossa liikkumisesta.

Kaikki järjestyy positiivisuudella


Työssä en ole kunnianhimoinen, kuten jotkut saattavat olla. Olen hyvin tyytyväinen siihen mitä minulla on, ja työ on minulle se, joka antaa mahdollisuuden viettää vapaa-aikaani esimerkiksi reissaamisen parissa. Ajattelen niin, että virta vie mukaviin ja mielenkiintoisiin paikkoihin, kuten minulle kävi työpaikankin suhteen. Olen hyvin tyytyväinen, että saan olla Avek Esitysratkaisujen kaltaisessa yrityksessä töissä hyvän porukan ympäröimänä. Tämä on kilpailtu ala, mutta uskon, että myös tulevaisuudessa Avekilla ja sen osaavilla ammattilaisilla on tällä alalla oma paikkansa.

Takaisin edelliselle sivulle