ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Avekin uusi markkinointinimi on Praecom

Praecom Groupin tytäryhtiöt siirtyvät käyttämään markkinointinimeä Praecom 15.9.2021 alkaen.

Praecom Group on suomalainen ICT-alan konserni, johon kuuluvat tytäryhtiöt Praecom Oy, IT4B Partners Oy, Upto Oy ja Avek Esitysratkaisut Oy. Konserni teki 14 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2020. Yhdessä nämä yhtiöt tarjoavat yrityksille ratkaisuja työ- ja asiakasympäristöjen kehittämiseen. Konsernin tarjoamiin palveluihin kuuluu IT-palveluita, kokous- ja kollaboraatioratkaisuja, digitaalista näyttöviestintää sekä audiovisuaalista teknologiaa palveluna.

Markkinointinimen muutoksen myötä tytäryhtiöiden brändit poistuvat viestinnästä syksyn 2021 ja alkuvuoden 2022 aikana. Konsernin toimitusjohtaja Miika Liljedahlin mukaan brändi- ja nimimuutoksen tavoitteena on selkeyttää viestintää asiakkaiden suuntaan ja rakentaa selkeä brändi-identiteetti, joka tukee konsernin strategiaa ja siihen asetettuja kasvutavoitteita.

- Olemme tehneet viimeisten vuosien aikana mittavaa kasvua ja haluamme tehdä sitä edelleen. Korona-aika on muuttanut työn tekemisen kulttuuria vahvasti ja haluamme olla tässä mahdollisimman houkutteleva ja helposti lähestyttävä kumppani yrityksille, jotka tarvitsevat kumppania muuttuvan työn matkalle. Myös asiakasympäristöiltä odotetaan yhä enemmän ja meidän syväosaamisemme liittyy erityisesti asiakasympäristöjen viestinnän ja opastamisen kehittämiseen aina kilpailueduksi asti. Kasvumatkalla Praecom Groupin alle on tullut erillisiä yhtiöitä. Nykyinen brändirakenteemme ja kokonaistarjoamamme ei ole ollut helpoin ymmärtää myöskään asiakkaidemme suunnasta. Haluamme nyt selkeyttää viestintäämme asiakkaidemme suuntaan siirtymällä yhtenäisen Praecom-nimen alle, kertoo Liljedahl.

Koko konsernin yhteinen Praecom-verkkosivusto avataan lokakuussa osoitteeseen www.praecom.fi. Siihen asti eri tytäryhtiöiden palvelut ja yhteyshenkilöt löytyvät edelleen tytäryhtiöiden verkkosivuilta ja konserniin voi tutustua erillisellä väliaikaisella sivustollaan osoitteessa www.praecomgroup.fi.

Tytäryhtiöt pysyvät yhä juridisina yhtiöinään taustalla, joten muutos ei vaikuta voimassa oleviin sopimuksiin.

Konsernin henkilöstön tavoittaa jatkossa osoitteesta etunimi.sukunimi@praecom.fi. Viestit ohjautuvat myös vanhojen sähköpostiosoitteiden kautta oikeille henkilöille siirtymäaikana.

Lisätietoja:

Jari Rönkkö

toimitusjohtaja
Avek Esitysratkaisut Oy

+358 50 307 0808

jari.ronkko@praecom.fi

Takaisin edelliselle sivulle