ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Avek Esitysratkaisut Oy yhteistyöhön LEKA Volleyn kanssa

Avek Esitysratkaisut hyppää mukaan uuteen lukuun kuopiolaisessa lentopallotarinassa, sillä se on solminut ensi kauden kattavan yhteistyösopimuksen täksi kaudeksi mestaruusliigan kartalle nousseen LEKA Volleyn kanssa.

Yhteistyö tarkoittaa Avekille toimimista kotikentällä. LEKA Volleyn lentopallopelit pelataan samassa kiinteistössä, jossa Avekin toimipiste sijaitsee, Kuopion Studentialla. Avek toimittaa ottelutapahtumiin nykyaikaisia esitystekniikan ratkaisuja. Näitä ratkaisuja ovat muun muassa ultralähiprojektori, LED-näytöt sekä infojärjestelmätarvikkeet.

Infojärjestelmän kautta näytetään LEKA Volleyn sidosryhmämarkkinointia sekä Avekin toimittamilta LED-näytöiltä ja ultralähiprojektorilta että liikuntasalin isolta LED-seinältä. Infojärjestelmän kautta ajetaan myös ottelutapahtumien tulospalvelua.

Osana yhteistyösopimusta Avek vuokraa toimitiloistaan LEKA Volleylle toimistotilan. LEKA Volley voi käyttää myös Avekin edistyksellisiä neuvottelutiloja.

Avek Esitysratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Jari Rönkkö odottaa hedelmällistä yhteistyötä.

-Nyt pääsemme kirjaimellisesti toimimaan kotikentällemme Studentiassa. Lähdemme innolla yhteistyöhön ja olemme omalta osaltamme olla kehittämässä kuopiolaista lentopallokulttuuria. Haluamme myös hyödyntää LEKA-verkostoa yrityselämän kohtauspaikkana, kertoo Rönkkö.

Takaisin edelliselle sivulle