ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Asiakkaiden ymmärtäminen ja auttaminen palkitsee – Juha Kariniemen tarina

Olen kotoisin Mikkelistä, josta musiikki vei minut aikoinaan Pirkanmaalle. Toimin 13 vuotta musiikkikauppiaana, jonka myötä lähdin kiertueille tekemään äänentoistotekniikkaa. Huippuhetkiäni musiikin parissa oli, kun sain toimia eri tähtiartistien äänimiksaajana mm. Cheekiltä on kultalevyjä seinällä muistona. Musiikki ei ole kokonaan jäänyt unholaan – kitara löytyy vieläkin ja keikoilla tulee käytyä.

 

Myyntiä ja projekteja asiakkaiden parissa


Olen työskennellyt Avekilla nyt muutaman vuoden ajan, vastaten Pirkanmaan alueen myynnistä ja projekteista yhdessä tiimini kanssa. Jokainen työpäivä on erilainen ja se pitää työn mielenkiintoisena.

Vahvuuteni työssäni on asiakkaiden kuunteleminen. Sen takaa onnistuneen projektin, jossa asiakkaan tahto toteutuu. Parhaan fiiliksen ja onnistumisen kokemuksen saan, kun löydämme juuri oikeanlaiset tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeeseen ja projektin valmistuttua asiakas on tyytyväinen. Haluan aina osaltani varmistaa, että haastavatkin tekniset ratkaisut ovat loppukäyttäjälle selkeitä ja sujuvia arjen työvälineitä juuri siinä tarkoituksessa, johon ne suunnittelimmekin.

 

Vapaa-aika vierähtää rinteessä


Vapaa-aikani vietän perheeni parissa, mutta harrastuksista laskettelu on ehdottomasti ykköslajini. Yksin laskeminen ja omien ajatusten parissa oleminen on loistavaa vastapainoa työlleni. Usein saankin rinteessä parhaat ideat ja ratkaisut haastaviin projekteihin.

 

Tiimi tukee kauempanakin


Tekniset ratkaisut muuttuvat ja kehittyvät kovaa vauhtia. Siinä kelkassa on pysyttävä mukana. Me Avekilla kehitämmekin jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja alan tuntemusta, jotta voimme tarjota asiakkaidemme tarpeisiin parhaimmat, nykyaikaisimmat, kustannustehokkaimmat ja helppokäyttöisimmät ratkaisut.

Vaikka toimin Pirkanmaalla, taustalla on mahtava tiimi ja laaja valtakunnallinen verkosto, joka on aina luurin päässä auttamassa tarvittaessa. Yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa onnistumme varmasti!

Takaisin edelliselle sivulle