ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Muutos mahdollisuutena - Antti Ahtiainen vahvistaa Avek Esitysratkaisujen myyntitiimiä

Antti Ahtiainen, 35, aloitti Avek Esitysratkaisujen riveissä 1.4.2021 myynnin puolella. Antilla on kattava työhistoria mm. Viestintätoimisto Deskistä sekä ohjelmistomyynnin parista East Dataconstilta (nyk. Pajadata Oy). Tämä myynnin tradenomi ja maailmanmies on lähtöisin Kuopiosta ja asunut pitkään niin Barcelonassa kuin Helsingissä. Nyttemmin mies vaikuttaa jälleen Kuopiossa.

Miten päädyit Avek Esitysratkaisuille ja Praecom Groupiin?

2015 siirryin ohjelmistomyynnin pariin ja tein paljon uusasiakashankintaa, puhelintyötä ja asiakastapaamisia ympäri Suomea. 5,5 vuotta tuli oltua ohjelmistomyynnin parissa ja asiakaskohtaamisten kautta tuli runsaasti uusia kokemuksia. Kun vuodet vieri, päätin katsella, mitä muita mahdollisuuksia olisi. Avekin ilmoitus paikasta herätti välittömästi kiinnostuksen. Avekilla ja Praecom Groupissa tehdään asioita, joita tarvitaan paljon nyt ja tulevaisuudessa.

Millaista osaamista tuot taloon?

Yritysten digiloikat ja digitalisaatio muutosvoimana on minulle tuttua aiemman ohjelmistomyynnin parissa vietetyn aikakauden myötä. Olen oppinut ymmärtämään, millaisia haasteita yrityksillä on, kun siirrytään koko ajan yhä enemmän ja enemmän digiaikaan. Varsinkin konservatiivisemmilla toimialoilla uusien digitaalisten ratkaisujen vieminen asiakkaiden arkeen aiheuttaa usein tietynlaista ”digikauhua”. Pyrin omalta osaltani lievittämään tätä, auttamaan asiakkaita näkemään muutoksen mahdollisuutena ja tekemään uuden teknologian käyttöönotosta mahdollisimman helppoa.

Mitä touhuilet vapaa-aikana?

Salibandya tullut pelattua divarissa nelisen vuotta. Barcelonassa aloitin kestävyysjuoksun ja takana onkin useampi kokomaraton. 11 kuukauden ikäinen lapsi pitää minut myös kiireisenä.

Takaisin edelliselle sivulle