ValikkoValikko

Kokoukset

Avek-Kokous- ratkaisuilla siirrät yrityksesi kokouskäytännöt digiaikaan ja valjastat viimeisimmän esitystekniikan mahdollisuudet yrityksesi kilpailueduksi!

Monipuoliset kokousratkaisut

Avek tarjoaa kokousratkaisutarpeisiin monipuoliset vaihtoehdot, kuten perinteiset videotykit ja valkokankaat kuin myös interaktiiviset kosketusratkaisut.

Interaktiivisilla kokousratkaisuilla nostat yrityksesi kokousten, palaverien, koulutusten ja asiakastapaamisten tuottavuutta ja nopeutat prosesseja jakamalla istunnon aikana syntyneet muistiot suoraan sähköposteihin.

Avek-Kokous- ratkaisut laajennettavissa vaivatta myös etäkokousratkaisuksi! Tarjoamamme etäkokous- ja videoneuvotteluratkaisut mahdollistavat työajan tehokkaan käytön. Päivän kestävä matka toiselle paikkakunnalle kaksituntisen kokouksen takia aiheuttaa menetetyn työajan ja matkakulujen lisäksi uhrauksia myös perhe-elämässä ja vapaa-ajassa. Järjestelmällä, jonka avulla voidaan siirtää videokuvaa, tiedostoja, työpöytänäkymiä ja jopa käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, syntyy väistämättä huomattavia säästöjä.

Avek-etäkokousratkaisulla pääset aitoon vuorovaikutukseen ilman matkustamista!

Myös audio kuntoon! Katso äänentoiston ratkaisut audiot-välilehdeltä.

Case-esittelyt: