ValikkoValikko

Kokoukset

Avek-Kokous- ratkaisuilla siirrät yrityksesi kokouskäytännöt digiaikaan ja valjastat viimeisimmän esitystekniikan mahdollisuudet yrityksesi kilpailueduksi!

Monipuoliset kokousratkaisut

Avek tarjoaa kokousratkaisutarpeisiin monipuoliset vaihtoehdot, kuten perinteiset videotykit ja valkokankaat kuin myös interaktiiviset kosketusratkaisut.

Interaktiivisilla kokousratkaisuilla nostat yrityksesi kokousten, palaverien, koulutusten ja asiakastapaamisten tuottavuutta ja nopeutat prosesseja jakamalla istunnon aikana syntyneet muistiot suoraan sähköposteihin.

Avek-Kokous- ratkaisut laajennettavissa vaivatta myös etäkokousratkaisuksi! Tarjoamamme etäkokous- ja videoneuvotteluratkaisut mahdollistavat työajan tehokkaan käytön. Päivän kestävä matka toiselle paikkakunnalle kaksituntisen kokouksen takia aiheuttaa menetetyn työajan ja matkakulujen lisäksi uhrauksia myös perhe-elämässä ja vapaa-ajassa. Järjestelmällä, jonka avulla voidaan siirtää videokuvaa, tiedostoja, työpöytänäkymiä ja jopa käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, syntyy väistämättä huomattavia säästöjä.

Avek-etäkokousratkaisulla pääset aitoon vuorovaikutukseen ilman matkustamista!

Myös audio kuntoon! Katso äänentoiston ratkaisut audiot-välilehdeltä.

Case-esittelyt:

 • Case Lapinlahden kunta

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Lapinlahden kunta

  Lapinlahden kunnantalolla toteutettiin kaksivaiheinen prosessi, jossa esitystekniikka uudistettiin ensin valtuustosalista ja sitten kunnanhallituksen huoneesta. Teknisen ratkaisun suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Avek Esitysratkaisut.

  Lue lisää »

 • Case Sokos Hotel Puijonsarvi

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Sokos Hotel Puijonsarvi

  Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin kokous- ja tapahtumahotelli. Avek toteutti hotellin aula-, kokous- ja konferenssitilojen äänentoisto- ja esitystekniikkajärjestelmän sekä tilavarausjärjestelmän ja infojärjestelmän päätelaitteet.

  Lue lisää »