ValikkoValikko

Infomediat

Infomedia (Digital Signage) on sanansa mukaisesti suunniteltu informoimaan, mutta myös markkinoimaan. Se soveltuu mm. yritysten aulatiloihin, kauppakeskuksiin, ravintoloihin ja tapahtumiin. 

Miten infomedia pystytetään?

Ratkaisumme koostuvat yhdestä tai useammasta näytöstä, sisällön hallintaan käytettävästä tietokoneesta/koneista ja ohjelmistosta. Olennaista ratkaisussa on, että sisältöä voidaan hallita ja tuottaa keskitetysti ja reaaliaikaisesti. Näyttöjen esityksiä hallinnoidaan keskitetysti ja sisällöt muokataan toimimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Infomedian toteutukseen hoidetaan avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme yksilöllisen laitteistotarpeenne, asennamme ympäristön käyttövalmiiksi, koulutamme asiakkaan infomediajärjestelmän käyttöön ja hoidamme tarvittaessa myös systeemin ylläpidon.

Sisältö ja päivittäminen

Suunnittelemme ja toteutamme infojärjestelmien ulkoasut ja toiminnallisuudet yhteistyössä asiakkaan valitseman sisällöntuottajan kanssa.

Suunnittelun pohjalta luotu ulkoasu asennetaan valmiiksi infojärjestelmään, minkä lisäksi rakennamme perustoiminnallisuudet (esim, rss-feedit, esitysjärjestykset, mainoskarusellit). Yhteistyömme pohjalta syntyy huolella viimeistelty graafinen ilme, joka on heti julkaisuvalmiina.

Sisältöjen ylläpito voidaan hoitaa haluamallasi tavalla. Voit halutessasi huolehtia siitä itse tai jättää sen meidän hoidettavaksi. Kaikki päivitykset voidaan tarvittaessa tehdä etäältä helposti ja vaivattomasti.

Case-esittelyt:

 • Case Kuopion Energia

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Kuopion Energia

  Avek Esitysratkaisut Oy toteutti yhteistyössä Canon Oy:n kanssa Kuopion Energian uusiin toimitiloihin laajan esitysratkaisun.

  Lue lisää »

 • Mediateko ja digitaaliset LED-pinnat

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Mediateko

  Mediamainontayritys Mediateko investoi yhdessä hiihtokeskuksien kanssa uudet digitaaliset ulkoscreenit hiihtokeskuksiin ympäri Suomen. Screeneillä käytetään Avek Esitysratkaisut Oy:n tarjoamaa infojärjestelmää.

  Lue lisää »