ValikkoValikko

Infomediat

Infomedia (Digital Signage) on sanansa mukaisesti suunniteltu informoimaan, mutta myös markkinoimaan. Se soveltuu mm. yritysten aulatiloihin, kauppakeskuksiin, ravintoloihin ja tapahtumiin. 

Miten infomedia pystytetään?

Ratkaisumme koostuvat yhdestä tai useammasta näytöstä, sisällön hallintaan käytettävästä tietokoneesta/koneista ja ohjelmistosta. Olennaista ratkaisussa on, että sisältöä voidaan hallita ja tuottaa keskitetysti ja reaaliaikaisesti. Näyttöjen esityksiä hallinnoidaan keskitetysti ja sisällöt muokataan toimimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Infomedian toteutukseen hoidetaan avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme yksilöllisen laitteistotarpeenne, asennamme ympäristön käyttövalmiiksi, koulutamme asiakkaan infomediajärjestelmän käyttöön ja hoidamme tarvittaessa myös systeemin ylläpidon.

Sisältö ja päivittäminen

Suunnittelemme ja toteutamme infojärjestelmien ulkoasut ja toiminnallisuudet yhteistyössä asiakkaan valitseman sisällöntuottajan kanssa.

Suunnittelun pohjalta luotu ulkoasu asennetaan valmiiksi infojärjestelmään, minkä lisäksi rakennamme perustoiminnallisuudet (esim, rss-feedit, esitysjärjestykset, mainoskarusellit). Yhteistyömme pohjalta syntyy huolella viimeistelty graafinen ilme, joka on heti julkaisuvalmiina.

Sisältöjen ylläpito voidaan hoitaa haluamallasi tavalla. Voit halutessasi huolehtia siitä itse tai jättää sen meidän hoidettavaksi. Kaikki päivitykset voidaan tarvittaessa tehdä etäältä helposti ja vaivattomasti.

Case-esittelyt:

  • Case Kuopion museo

    Kuopion museon uudisrakennus avasi ovensa 15.6.2021. Rakennus nousi vanhan museorakennuksen ja pääkirjaston väliin. Yhdessä rakennukset muodostavat Kantin, tiedon ja tarinoiden korttelin. Avek Esitysratkaisut oli mukana luomassa valtakunnallisestikin vertailtuna mittavan hankkeen AV-teknisiä ratkaisuja. 

    Lue lisää »

  • Case Aalto Hyvinvointikeskus

    Varkaudessa otettiin maaliskuussa 2021 käyttöön uusi Aalto Hyvinvointikeskus, joka kokoaa saman katon alle kaikki sosiaali- ja terveysalan toiminnot. Avek vastasi mittavassa projektissa kokoustilojen ja koko rakennuksen AV-tekniikasta sekä kiinteistön Info- TV-järjestelmästä.

    Lue lisää »