ValikkoValikko

Audiot

Esitystekniikassa on tärkeää, että äänen yhteistyö kuvan tai esiintyjän kanssa on saumatonta. Oikealla tavalla toteutettu äänitekniikka lisää yleisten tilojen viihtyvyyttä sekä mahdollistaa uuden markkinointikanavan yrityksille.

Äänentoisto tiloihin

Asiantuntijamme osaavat mitoittaa äänentoistolaitteet erikokoisiin tiloihin ja erilaisiin tapahtumiin. Pitkä kokemus erilaisista äänentoistoprojekteista antaa monipuolisuutta ja mielikuvitusta haastaviin toteutuksiin. Valitsemme laitteistoksi laadukkaan ja toimivan tekniikan. Ammattimaisten äänentoistolaitteiden avulla puhujan puhe välittyy jokaiselle paikalla olevalle kuulijalle, eikä yhteisten tilojen äänentoisto ole enää häiritsevä.


Äänentoistolaitteistoista saadaan paras hyöty irti, kun niistä pidetään hyvää huolta ja huolletaan säännöllisesti. Tarjoamme avuksenne laadukasta huolto- ja ylläpitopalvelua, jotta laitteistoista saadaan paras ääni kuulijoille.


Haluamme tarjota juuri Teidän tarpeita vastaavaa äänitekniikkaa ja auttaa äänentoistoon liittyvissä toteutuksissa, onhan taustamusiikki osa asiakaspalvelua.

Meillä on kokemusta:

 -kokous- ja neuvottelutilat

 -koulut

 -ravintolat

 -kirkot

 -ulkotilat

 -saunat ja virkistystilat

 -tapahtumat

Case-esittelyt:

 • Case: MessiLive.fi

  Ammattimainen studio ainutlaatuisella konseptilla

  MessiLive.fi on palkittu ja paikallisista lähtökohdista kehitetty konsepti, joka mahdollistaa työnantajan ja työnhakijan kohtaamisen uudella tavalla.Kauppakeskus Apajassa sijaitsevassa TE-palvelut Messissä järjestetään juonnettuja rekrytointitilaisuuksia, joita pystyy seuraamaan paitsi paikan päällä myös livestriimin kautta verkossa. Tallenteet jäävät myös verkkoon myöhemmin katsottaviksi.

  Lue lisää »

 • Case Amarillo

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Amarillo

  Amarillo Kuopio teki kokonaisvaltaisen uudistuksen tiloihinsa Kuopiossa. Avek oli mukana uudistamassa AV-järjestelmää.

  Lue lisää »