ValikkoValikko

Audiot

Esitystekniikassa on tärkeää, että äänen yhteistyö kuvan tai esiintyjän kanssa on saumatonta. Oikealla tavalla toteutettu äänitekniikka lisää yleisten tilojen viihtyvyyttä sekä mahdollistaa uuden markkinointikanavan yrityksille.

Äänentoisto tiloihin

Asiantuntijamme osaavat mitoittaa äänentoistolaitteet erikokoisiin tiloihin ja erilaisiin tapahtumiin. Pitkä kokemus erilaisista äänentoistoprojekteista antaa monipuolisuutta ja mielikuvitusta haastaviin toteutuksiin. Valitsemme laitteistoksi laadukkaan ja toimivan tekniikan. Ammattimaisten äänentoistolaitteiden avulla puhujan puhe välittyy jokaiselle paikalla olevalle kuulijalle, eikä yhteisten tilojen äänentoisto ole enää häiritsevä.


Äänentoistolaitteistoista saadaan paras hyöty irti, kun niistä pidetään hyvää huolta ja huolletaan säännöllisesti. Tarjoamme avuksenne laadukasta huolto- ja ylläpitopalvelua, jotta laitteistoista saadaan paras ääni kuulijoille.


Haluamme tarjota juuri Teidän tarpeita vastaavaa äänitekniikkaa ja auttaa äänentoistoon liittyvissä toteutuksissa, onhan taustamusiikki osa asiakaspalvelua.

Meillä on kokemusta:

 -kokous- ja neuvottelutilat

 -koulut

 -ravintolat

 -kirkot

 -ulkotilat

 -saunat ja virkistystilat

 -tapahtumat

Case-esittelyt:

 • Case Amarillo

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Amarillo

  Amarillo Kuopio teki kokonaisvaltaisen uudistuksen tiloihinsa Kuopiossa. Avek oli mukana uudistamassa AV-järjestelmää.

  Lue lisää »

 • Case Mäntykampus

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Mäntykampus

  Kuopioon rakennettiin uusi vanhusten hoivapalvelukeskus Mäntykampus. Avek asensi keskukseen esitystekniikkaa arjen helpottamiseksi.

  Lue lisää »