ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Tuki ja huolto

Avekin tuki- ja huoltopalvelut: osaava, nopea ja lähelläsi. Nämä elementit edesauttavat nopean reagoinnin mahdollisten laitevikojen kohdalla ja täten käyttökatkokset jäävät lyhyiksi.

Tekninen tuki

Avek tarjoaa teknisen tuen, jolloin asiakas voi asioida puhelimella, sähköpostilla, etäyhteydellä tai henkilökohtaisella käynnillä. Avekilla on suora yhteys maahantuojaan, valmistajaan ja heidän tarjoamaan tekniseen tukeen.

Avekin päivittäisessä käytössä on erilaisia SMART Board – ympäristöjä sekä Bridgit -konferenssiohjelmisto.  Omalla teknisellä ympäristöllään Avek voi helposti jäljentää Asiakkaalla mahdollisesti esiintyvät ongelmatilanteet ja hakea pikaista ratkaisua. Konferenssiohjelmiston avulla Avek pystyy näyttämään Asiakkaalle ratkaisut etäältä sekä tarvittaessa ottamaan näkymän Asiakkaan koneeseen. Ohjelmisto mahdollistaa myös Asiakkaan koneen etähallinnan haluttaessa.

Huolto

Tarjoamme yritys- ja julkishallinnon asiakkaillemme vaivatonta ja nopeaa AV-laitteiden huoltoa. Huollamme projektoreita, LCD-näyttöjä, kaiuttimia sekä muita viihde- ja ammattielektroniikkalaitteita.

Avekin ammattitaito vähentää vaikeita käyttökatkoksia, koska paikan päällä huoltamisella voidaan useasti estää laitteiden lähettämistä maahantuojalle. Avek pitää varastoa yleisimmistä projektorin lamppumalleista ja muista yleisistä laiteosista.

Elektroniikkahuoltotöiden lisäksi valmistamme määrämittaisia audio- ja  videokaapeleita eri tarkoituksiin. Kauttamme hoituvat eri AV- laitteiden huoltovaltuutukset, jotka hoidamme puolestanne käsittelykuluilla.

Ota yhteyttä:
huolto@avek.fi tai soita 010 2199 012