ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Kokousympäristö

Digitaaliset, aikaa ja vaivaa säästävät  etäkokoukset ovat mullistaneet kokouskäytännöt nopeasti. Etäkokous sopii erinomaisesti säännöllisiin ja rutiiniluonteisiin tarkoituksiin, mutta on edelleen monia tilanteita, joissa on tarpeen kutsua osallistujat fyysisesti koolle. Esittäjän näkökulmasta keskeistä on se, että käytettävät ominaisuudet ovat helppoja, monipuolisia ja laadukkaita. Kokouksen onnistumisen mittarit ovatkin osallistujien aktivointi keskustelemaan, laadukas sisältö ja monipuoliset esitystavat. Kokoustamisen laatuun panostaminen kannattaa ja tuo mukanaan erottautumista ja kilpailuetua. 

Kokeneen asiantuntijamme tekemä nykytilan kartoitus antaa hyvän pohjan jatkosuunnittelulle ja toteutukselle. Kartoituksessa käymme läpi nykytilanteenne tarpeiden, tekniikan ja tilojen osalta.  Kartoituksen pohjalta laadimme kokonaissuunnitelman, jossa huomioimme nykytilanteen  ja ennakoimme tulevaisuutta. Suunnitelman pohjalta voimme sopia tavoiteltavasta kokonaisuudesta ja sen toteuttamisesta.

Testaamme toteuttamisvaiheen päätteeksi kaikki toiminnot ja varmistamme kouluttamalla, että  käyttäjät osaavat hyödyntää palvelun ominaisuuksia. Ylläpitopalvelumme huolehtii jatkossa, että palvelu toimii halutulla tavalla.

 • Case Kuopion Energia

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Kuopion Energia

  Avek Esitysratkaisut Oy toteutti yhteistyössä Canon Oy:n kanssa Kuopion Energian uusiin toimitiloihin laajan esitysratkaisun.

  Lue lisää »

 • Case Osuuskauppa Keskimaa

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Osuuskauppa Keskimaa

  Avek Esitysratkaisut ja Canon toteuttivat yhteistyössä kokonaisvaltaisen AV-ratkaisun Osuuskauppa Keskimaalle.

  Lue lisää »

 • Kylpylähotelli Kunnonpaikka

  Case Kylpylähotelli Kunnonpaikka

  Kunnonpaikalla oli tarve uusia kokoustilansa, koska viimeksi sen auditori laitteisto oli uudistettu 90-luvulla, ja itse auditorio 80-luvulla. Tiloihin haluttiin saada uusi ilme sekä uusi av-laitteisto. Nyt tiloja kelpaa esitellä kenelle tahansa

  Lue lisää »