ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Digitaalinen viestintä

Tiedon kulku on yleisin kehityksen ja kasvun rajoite. Tutkimusten mukaan työntekijöistä yli puolet kokee puutteita tarpeellisen tiedon saannissa. Toisaalta taas tietotulva pakottaa meitä kaikkia valikoimaan vastaanotettavaa tietoa. Valinnassa painottuvat usein kiinnostavuus, omaleimaisuus ja monipuolisuus. Monet kasvua, kannattavuutta ja työhyvinvointia tavoittelevat yritykset ovatkin huomanneet viestinnän uudet mahdollisuudet ja lähteneet hyödyntämään niitä ennakkoluulottomasti. Laadukkaasti, kiinnostavasti, oikea-aikaisesti ja oikeassa muodossa tarjoiltu tilannekohtainen tieto tarjoaa  viestijälle tavan erottautua ja luoda kilpailuetua.

Kokeneen asiantuntijamme tekemä nykytilan kartoitus antaa hyvän pohjan jatkosuunnittelulle ja toteutukselle. Kartoituksessa käymme läpi nykytilanteenne tarpeiden, tekniikan ja tilojen osalta.  Kartoituksen pohjalta laadimme kokonaissuunnitelman, jossa huomioimme nykytilanteen  ja ennakoimme tulevaisuutta tavoiteltavasta kokonaisuudesta ja sen toteuttamisesta. Testaamme toteuttamisvaiheen päätteeksi kaikki toiminnot ja varmistamme kouluttamalla, että  käyttäjät osaavat hyödyntää palvelun ominaisuuksia. Ylläpitopalvelumme huolehtii jatkossa, että palvelu toimii halutulla tavalla.

 • Case Kuopion Energia

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Kuopion Energia

  Avek Esitysratkaisut Oy toteutti yhteistyössä Canon Oy:n kanssa Kuopion Energian uusiin toimitiloihin laajan esitysratkaisun.

  Lue lisää »

 • Mediateko ja digitaaliset LED-pinnat

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Mediateko

  Mediamainontayritys Mediateko investoi yhdessä hiihtokeskuksien kanssa uudet digitaaliset ulkoscreenit hiihtokeskuksiin ympäri Suomen. Screeneillä käytetään Avek Esitysratkaisut Oy:n tarjoamaa infojärjestelmää.

  Lue lisää »

 • Savon Sanomat

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Savon Sanomat

  Savon Sanomat halusi saada uudenlaisen lööppiratkaisun perinteisen printtilööpin tilalle. Avek tarttui haasteeseen ja lopputuloksena syntyivät sähköiset lööpit.

  Lue lisää »