ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Pohjois-Savon Liikunta

Vaihteleva laitteistotarve sai Pohjois-Savon liikunnan kääntymään Avekin vuokrauspalveluiden puoleen.

Järkevyyttä vuokrauksella

Pohjois-Savon liikunta on SLU (Suomen liikunta ja urheilu)-aluejärjestö, joka tarjoaa liikunnallisia elämyksiä kaikenikäiselle. Palvelut kattavat liikunta- ja urheilutoiminnan eri osa-alueita, mm. ohjaajien ja valmentajien koulutusta, leiritoimintaa, aikuisten kuntoliikuntaa sekä mittavien urheilutapahtumien järjestämistä.

Tarve työssä käytettäville laitteistoille on vaihteleva, joten suuret laitehankinnat eivät ole järkeviä. Toimivammaksi järjestö on katsonut vuokrata kulloinkin tarvittavat laitteet. Avekin palveluihin päädyttiin, kun muilta yrityksiltä ei löytynyt vastaavaa palvelua Kuopion alueella. Valinta on osoittautunut toimivaksi, sillä yhteistyö on jatkunut useamman vuoden ajan.

Pohjois-Savon Liikunta on vuokrannut Avekilta muun muassa kannettavia tietokoneita, näyttölaitteita ja infojärjestelmiä. Kannettavat on koettu hyvälaatuisiksi, niinpä noin puolet Pohjois-Savon Liikunnan käyttämistä kannettavista ovatkin vuokrattuja. Infojärjestelmiä ja näyttölaitteita puolestaan käytetään erilaisissa massatapahtumissa, kuten Kuopio Maratonissa ja Finland Ice Marathonissa. Pohjois-Savon liikunnan tapahtumapäällikön Olli Pulkkasen mukaan reaaliaikaisuus on nykyajan tapahtumissa elinehto. Avekin infojärjestelmät ovat vastanneet vaatimukseen hienosti, sillä kilpailutulokset saadaan näytettyä reaaliaikaisesti paitsi tapahtuma-alueella myös sen ulkopuolella.

Sujuvaa yhteistyötä

Kokemukset vuokrauspalvelusta ovat erinomaisia. Kiitosta Avek saa siitä, että kaikki tarvittavat laitteet ovat olleet saatavilla ja ne on asennettu aina viimeisen päälle. Sujuvuutta on lisännyt joustavuus; tarvittaessa Avek on tullut vastaan hyvin lyhyelläkin varoitusajalla ja tuotteet on saatu perille ajoissa.

Tyytyväisiä ollaan myös huoltopalveluun. Tarpeen mukaan äänentoistolaitteita ja tietokoneita on viety Avekille huoltoon, ja koska palvelu on koettu toimivaksi, on sitä päädytty käyttämään aina uudestaan. Erityisen iloinen Pohjois-Savon liikunta on Avekin aktiivisuudesta. Yhteistyö ei jää siihen, että järjestön tulisi itse tietää mitä tilata, vaan Avek tarjoaa aktiivisesti tietoa mahdollisuuksista, vaihtoehdoista ja palveluista, joista voisi olla järjestölle hyötyä.

Tapahtumapäällikkö Olli Pulkkasen mukaan yhteistyö Avekin kanssa on kokonaisuudessaan sujuvaa, näin ollen yhteistyötä tulee olemaan myös jatkossa.

Takaisin edelliselle sivulle