ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Martti Ahtisaaren koulu

Avek toi SMART Boardit Martti Ahtisaaren koululle. ATK-vastaava luokanopettaja Markus Jauhiainen kertoo, ettei päätöstä ole tarvinnut katua.

Uusi koulu tarvitsi laadukkaan varustelun

Martti Ahtisaaren koulu on Kuopion Saaristokaupungissa sijaitseva alakoulu. Koulu aloitti toimintansa syksyllä 2011. Kun koulu perustettiin, aloitti opiskelunsa 1-4-luokkalaiset ala-asteoppilaat. Lisäksi koulun tiloissa on esikouluryhmiä, erityisopetusryhmiä sekä iltapäiväkerhoryhmiä. Uutta koulua perustettaessa on tärkeää, että varustelu hoidetaan heti asiaankuuluvalla tavalla kuntoon. Esitystekniikan puitteissa parhaan ratkaisumallin Martti Ahtisaaren koululle tarjosi Avek Esitysratkaisut.

Kattava kokonaispaketti ratkaisi

Martti Ahtisaaren koulun ATK-vastaava ja luokanopettaja Markus Jauhiainen kertoo, että Avekin markkinointi ja toiminnan jouhevuus saivat asiakkaan kääntymään Avekin puoleen.

-Aloimme pohtia esitystekniikkaan liittyviä ratkaisuja keväällä, noin puoli vuotta ennen kuin koulun toiminta oli tarkoitus aloittaa. Ryhdyimme kartoittamaan eri taulumerkkejä ja palveluntarjoajia. Löysimme Avekin kouluviraston kautta. Avek markkinoi aktiivisesti, ja se vaikutti hankintaratkaisuumme. Avek pystyi tarjoamaan meille kattavan kokonaispaketin tukipalveluineen. Tämä oli tarkkaan mietitty ratkaisu, mutta sitä ei ole tarvinnut katua. Lisäksi pidimme SMARTIA erittäin hyvänä tuotemerkkinä.

Esitystekniikan lippulaivakoulu

-Saatuamme koulullemme modernit laitteistot, muut koulut ovat osoittaneet mielenkiintoa ja käyneet vierailuilla katsastamassa laitteistoamme. Tässä mielessä meitä voidaan pitää jonkinlaisena lippulaivakouluna. Toki muissakin kouluissa on vastaavanlaisia ratkaisuja, mutta näin laajan kokonaispaketin tuominen kouluun on vielä tällä hetkellä poikkeuksellista.

Tuotteet ovat vastanneet odotuksia ja palvelu pelaa

AV-vastaava Jauhiainen kertoo, että esitystaulut ovat tuoneet hyvän lisän opetukseen ja kokemukset ovat olleet positiivisia. Kosketustaulu toimii niin liitutaulunakin kuin muunkin materiaalin näyttöön. Opettajakunta on ollut tyytyväinen ratkaisuun. Odotamme, että tauluille tulisi lisää sähköisiä valmismateriaaleja opetukselle, ja niitä tuleekin koko ajan. Myös oppilaat ovat innostuneita kosketustauluista.

Koska vastaavanlainen esitystekniikka opetuksessa on varsin uutta, järjestettiin opettajille koulutukset. Tärkeä osa kokonaispakettia ovatkin koulutukset. Lisäksi on niin sanottuja ”kouluttajien koulutuksia”, eli muutama opettaja perehdytetään vielä syvemmin tekniikan saloihin, jotta ongelmatilanteissa osataan toimia tarvittaessa myös oman väen voimin.

-Palvelut ovat toimineet todella hyvin. Voimme soittaa Avekille suoraan ja jutella asioista niiden oikeilla nimillä. Asioista keskusteleminen on ollut helppoa. Aina olemme saaneet ongelmat selvitettyä. Toimiva kommunikaatio on todella tärkeää tämänkaltaisessa yhteistyössä. ollut helppoa. Aina olemme saaneet ongelmat selvitettyä. Toimiva kommunikaatio on todella tärkeää tämänkaltaisessa yhteistyössä

Takaisin edelliselle sivulle