ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Case Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Avekin pitkäaikainen kumppani. Yksi yhteistyön hedelmistä on MS500-tila.

Modernia opiskelua edustava tila

MS500 ei ole kaikista perinteisin opiskelutila. Se edustaa itse asiassa hyvin nykytrendin mukaista ryhmäopiskelua. Tila on pitkä ja siellä on useita kosketusnäyttöjä. Opiskelijat voivat työskennellä ryhmissä kosketusnäytöillä ja esitellä lopputuotokset jakamalla oman kuvan muille näytöille.

Ympäri tilaa on tuotu myös apunäyttöjä, jotta opettajan esitys näkyy varmasti jokaiselle osallistujalle. Tilan pituudesta johtuen apunäyttöjen rooli on hyvin tärkeä.

-Toteutunut konspeti on mielestäni hyvin interaktiivinen ja toimiva kokonaisuus. Opetusta on helppo seurata ylänäytöistä, isoilla kosketusnäytöillä on helppo tehdä tehtäviä yhdessä ryhmän kanssa ja pienet pöytäryhmät synnyttävät vilkasta keskustelua, kertoo tilaa aktiivisesti käyttävä Itä-Suomen yliopiston Sami Gabbouj tyytyväisenä.

Yksityiskohtaiset materiaalit vaativat tarkan näyttöpinnan

Tilassa työskentelee muun muassa biolääketieteen, lääketieteen ja hammaslääketieteen ryhmiä. Esimerkiksi opetuksessa käytettävät digitalisoidut kudosnäytteet ovat erittäin tarkkoja, joten näyttöpinnallakin on tiettyjä vaatimuksia.

-Biolääketieteen yksikkömme osalta tilaa on käytetty histologian ja patologian opetukseen, eli kursseihin, joissa rakenteiden ja yksityiskohtien tunnistaminen kuvista on erittäin olennaista, Gabbouj valottaa.

Gabbouj kertoo olevansa hyvin tyytyväinen tilan AV-tekniikkaan ja Avekin rooliin yliopiston kumppanina.

-Tilan audio-visuaalinen tekniikka toimii moitteettomasti. Näyttöjä on tarpeeksi kattamaan koko luokan. Avekin kanssa asiointi on minun kokemukseni mukaan ollut saumatonta ja ihmiset ovat olleet ammattimaisia ja mukavia.

Takaisin edelliselle sivulle