ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Kunnonpaikalla oli tarve uusia esitystekniikka hyvin kokonaisvaltaisesti. Vastuun uusimisesta otti Avek Esitysratkaisut Oy.

Kunnonpaikan tilat tuotiin nykyaikaan

Kunnonpaikka on vuodesta 1974 toiminut monipuolinen viihtyisä kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus sekä kylpylähotelli. Se sijaitsee järven rannalla noin 10 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Asiakastyytyväisyys on Kunnonpaikalle tärkeää, siksi siellä onkin  kiinnitetty  erityistä huomiota siihen, että tilat ja laitteet ovat kunnossa ja palvelut vastaavat  asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Kunnonpaikassa on otettu huomioon asiakkaiden kokonaistarpeet.  Se tarjoaa mm. kattavat kokouspalvelut laajalle asiakaskunnalle; kokousasiakkaille, kuntoutujille ja yrityksen omalle henkilöstölle. Kunnonpaikalla on nyt myös edustussauna uudenaikaisella äänentoistojärjestelmällä. Musiikkia voi kuunnella äänentoistojärjestelmän kautta saunassa ja yhteisessä rentoutumistilassa. Musiikkia voi laittaa kuulumaan vaikka oman kännykän kautta. Rentoutumistilassa voi myös katsella tv:tä. Ohjauspaneeli laitteille on yksinkertainen käyttää, sillä asiakkaan on hyvä osata käyttää sitä ilman perehdytystä.


Kunnonpaikassa Pub Kulkuriin on haluttu tehdä olohuoneen omainen tila. Sinne on Avekin kautta hankittu audio- ja tv-laitteistot. Halutessaan voi vaikka pistää karaokeksi. Äänentoistolaitteistoa ja tv-laitteisto on hankittu muutenkin ympäri kunnonpaikan laajoja tiloja. Tiloissa on mm. vanhuksille suunnattuja käyttöliittymiä laitteistojen käyttöön. Tiedottamiseen Kunnonpaikka on ottanut Avekin tarjoaman infojärjestelmän. Kokonaisuudessa voidaan siis puhua laajasta yhteistyöstä Avekin ja Kunnonpaikan välillä.

Auditorio uudistettiin perusteellisesti

Auditoriotiloihin haluttiin saada uusi ilme sekä uusi av-laitteisto. Nyt tiloja kelpaa esitellä kenelle tahansa. Auditorioon hankittiin uudet LED-videotykit ja ratkaisu on koettu hyvin toimivaksi.

Kaikki toimii sujuvasti, kun videotykit eivät tarvitse pitkää käynnistys- ja sammutusaikaa, eikä lampun vaihdoista tarvitse liiemmälti huolehtia, koska lamppujen elinikä on kymmenkertainen perinteisiin videotykkeihin nähden. Avek toteutti auditorioratkaisun visuaalisesti ja siististi. Led-tykit heijastavat kuvan pingotetuille valkokankaille ja valkoiset kaiuttimet sulautuvat valkealle seinälle.

Vaivatonta yhteistyötä

-Yhteistyö Avekin ja Kunnonpaikan välillä on ollut sujuvaa. Yhteistyö tulee jatkumaan sillä Kunnonpaikan näkökulmasta Avek on osannut huomioida asiakkaan tarpeet, ja tarjota niihin ratkaisun. Laitteiston lisäksi saimme Avek Esitysratkaisuilta järjestelmien käyttöön vaadittavan osaamisen ja käyttöjärjestelmähallinnan. Avek tarjosi koko paketin, johon sisältyi myös arvio tarpeista ja toiveista sekä asennuspalvelu. Olemme olleet ratkaisuun tyytyväisiä, sillä olemme osanneet käyttää laitteistoa ja se on toiminut ongelmitta, kertoo markkinointipäällikkö Kirsi Pekkarinen.

Takaisin edelliselle sivulle