ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Mediateko ja digitaaliset LED-pinnat

Mediamainontayritys Mediateko investoi yhdessä hiihtokeskuksien kanssa uudet digitaaliset ulkoscreenit hiihtokeskuksiin ympärin Suomen. Screeneillä käytetään Avek Esitysratkaisut Oy:n tarjoamaa infojärjestelmää.

Vahva usko konseptiin

Digiscreenit asennettiin paikoilleen talvella 2014-2015 Leville, Ylläkselle, Tahkolle (3 kpl),  Sappeelle, Himokselle, Ounasvaaralle ja Talma Ski:hin.

LED-seinien toistimiksi asennettiin Avekin tarjoamat ONELAN-playerit. Infojärjestelmän sisältöä pyöritetään palvelumallisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas lähettää aineisto-ohjeen mukaisen ja Mediateon kanssa sovitun materiaalin ajastustoiveineen Avekille. Tämän jälkeen Avek asettaa materiaalit infojärjestelmään näkyville ajastustoiveiden mukaisesti.

"Tämä on Mediateolle tilikauden merkittävin investointi, mutta uskomme konseptiimme", sanoo Mediateon toimitusjohtaja Teemu Kontkanen tiedotteessa.

Kontkanen kertoo, että talven jälkeen osassa hiihtokeskuksista screenejä voi hyödyntää myös kesäaikaan. Tuolloin ne siirretään lähellä rinteitä sijaitseville golfkentille.

Palvelumallista lisäarvoa molemmille

Mediateko myy hiihtokeskus-screeneille mainostilaa. Näyttävät ja suurten asiakasvirtojen äärellä sijaitsevat mainostilat ovat houkutelleet yrityksiä kiitettävästi markkinoimaan.

Avek Esitysratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Jari Rönkkö on innoissaan yhteistyöstä.

”Mediateko on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, mutta LED-seinätoteutukset ovat vieneet yhteistyömme uudelle tasolle. Palvelukonseptina toimiva infojärjestelmäkokonaisuus on tuonut yhteistyölle lisäarvoa molempien osapuolien näkökannoista.”

”Valitsimme Avekin kumppaniksi heidän luotettavuuden ja joustavuuden vuoksi, jotka molemmat ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun rakennetaan uutta konseptia”, jatkaa Kontkanen.

Kodin ulkopuoliseen mediamainontaan erikoistunut Mediateko työllistää yhteensä seitsemän henkilöä Kuopiossa ja Helsingissä.

Takaisin edelliselle sivulle

Infojärjestelmällä pyöritetään myös Tahkon Piazzan kiinteistössä sijaitsevaa LED-seinää

Infojärjestelmällä pyöritetään myös Tahkon Piazzan kiinteistössä sijaitsevaa LED-seinää