ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Olvi

Olvi hankki Avekilta infojärjestelmän, joka mahdollistaa sisäisen tiedottamisen nopeuden. Infojärjestelmä on palvellut  hyvin Olvin tarpeita.

Työntekijät tärkeässä asemassa

Olvi on suomalainen juomatalo, joka haluaa tarjota kuluttajille juomanautintoja ja positiivisia elämyksiä. Olvi on valmistanut juomia jo 133 vuoden ajan Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa. Olvin toiminnalle ominaista ovat ketteryys, joustavuus ja sidosryhmiemme arvostama olvimaisuus.

Olvi Oyj pyrkii olemaan henkilöstölleen merkittävä työnantaja. Panostus työntekijöiden viihtyvyyteen ja yleisesti yhtiön sisäisiin tekijöihin on suurta, mistä yhtenä  esimerkkinä Avek Esitysratkaisuilta hiljattain hankittu infojärjestelmästä, joka on lisännyt  sisäisen tiedottamisen mahdollisuuksia.

Merkittävä panostus sisäiseen viestintään

Avekilta hankittu infojärjestelmä mahdollistaa sisäisen tiedottamisen nopeuden. Vaikka uutta järjestelmää onkin käytetty vasta varsin lyhyen aikaa, on se tästäkin huolimatta palvellut  hyvin Olvin tarpeita.  Järjestelmä  on helppokäyttöinen ja personoitu yrityksen ilmeen ja tarpeiden mukaisesti. Se koostuu isäntävastaanottimesta ja pienemmistä toistimista, joille kaikille on nimetty omat vastuuhenkilöt ja heidän varahenkilöt sekä yksi pääkäyttäjä koko järjestelmälle. Tieto kulkee aina vastuuhenkilöiden kautta.

Suurimmaksi hyödyksi Olvin henkilöstöpäällikkö Anne Mäntyaho kuvailee viestinnän reaaliaikaistamista ja koko henkilöstölle mahdollistavaa tiedon jakamista.  Nykyisellä ratkaisulla yhtiö pystyy viestimään laajasti ja vaivattomasti yrityksen sisällä, myös eri työpisteiden välillä. Esimerkiksi eri osastoille pystytään välittämään erilaista tietoa.

Tuloksellista yhteistyötä jatkossakin

Yhteistyö Avekin kanssa on sujunut vaivattomasti, kuvailee Mäntyaho. Olvin ja Avekin yhteistyö tulee syventymään yhä, sillä lisäkoulutusten järjestämisestä on jo sovittu. Olvi tahtookin panostaa erityisesti alun oppimiseen ja tätä kautta järjestelmän kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen. Mäntyahon mukaan Avek on ollut tässäkin suhteessa nopeatoiminen, yhteistyöhalukas ja helposti tavoitettavissa.

 

Takaisin edelliselle sivulle