ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Case Amarillo

Amarillo Kuopio teki kokonaisvaltaisen uudistuksen tiloihinsa Kuopiossa. Avek oli mukana uudistamassa AV-järjestelmää.

Ensimmäinen uuden ilmeen Amarillo Suomessa

Amarillo Kuopio oli ensimmäinen ketjun uudistuva ravintola Suomessa. Uudistus pitää sisällään muutokset ravintolan miljöössä ja uudet ravintolan tarjoamat palveluelämykset.

-Tila on viihde- ja seurusteluravintola, missä tarjoillaan ruokaa, juomaa ja viihdettä, kertoo Amarillo Kuopion ravintolapäällikkö Sanna Tikkanen.

-Kuopion Amarillo oli ensimmäinen koko Amarillon uuden ilmeen ravintoloista. Ravintolan miljöö ja äänentoisto on oikein hyvin onnistunut, Tikkanen jatkaa.

Urheilun näyttäminen isossa roolissa

Avekin toimittamiin laitteistokokonaisuuksin ovat kuuluneet äänentoiston ratkaisut ja kuvapintaratkaisut. Ravintolan puolella esimerkiksi urheilua voi seurata joko näytöltä, joita on useita, tai isolta valkokankaalta. Ravintolan henkilökunta voi ohjata haluamansa lähetyksen halutuille näyttöpinnoille. Myös ääntä voidaan ohjata haluttuihin paikkoihin.

Kuvan ja äänen ohjaaminen tehdään laitteistokokonaisuuden mukana toimitetun tabletin avulla. Ravintola on jaettu kahdeksaan eri äänialueeseen ja näille alueilla voidaan säätää äänitasot ja -lähteet erikseen. Äänilähteitä ovat muun muassa taustamusiikkilaitteisto, kaksi digiboksia, ravi-tv ja mikrofonijärjestelmä.

-Tilassa on paljon televisiota ja pari screeniä. Urheilu näyttelee hyvin suurta osaa, Tikkanen vahvistaa.

Tikkanen on ollut hyvin tyytyväinen Avekin tarjoamaan palveluun.

-Avek on ollut erityisen hyvä kumppani. Apua ja neuvoa on saanut aina.

Takaisin edelliselle sivulle

AV-järjestelmän ohjaus käy Amarillossa helposti tablet-päätteeltä. (Kuvassa ei Amarillo Kuopion henkilö)

AV-järjestelmän ohjaus käy Amarillossa helposti tablet-päätteeltä. (Kuvassa ei Amarillo Kuopion henkilö)