ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Ääniympäristöt

Jokainen suomalainen vastaanottaa –tahtoen tai tahtomattaan- valtavan määrän erilaista ja eri kanavien kautta tulevaa viestintää. Kokous –tai yleisötilaisuudessa on tärkeää, että esittäjä saa viestinsä perille. Tätä tavoitetta tukee laadukas äänimaailma, olipa kyseessä neuvottelutila, auditorio tai vaikkapa ulkotila. Tarkoituksenmukaisesti suunniteltu ja helposti hallittava äänijärjestelmä antaa esittäjälle parhaat edellytykset sisällön välittymiselle kuulijoille, erottua edukseen ja luoda kilpailuetua.

Kokeneen asiantuntijamme tekemä nykytilan kartoitus antaa hyvän pohjan jatkosuunnittelulle ja toteutukselle. Kartoituksessa käymme läpi nykytilanteenne tarpeiden, tekniikan ja tilojen osalta.  Kartoituksen pohjalta laadimme kokonaissuunnitelman, jossa huomioimme nykytilanteen  ja ennakoimme tulevaisuutta. Suunnitelman pohjalta voimme sopia tavoiteltavasta kokonaisuudesta ja sen toteuttamisesta. Testaamme toteuttamisvaiheen päätteeksi kaikki toiminnot ja varmistamme kouluttamalla, että  käyttäjät osaavat hyödyntää palvelun ominaisuuksia. Ylläpitopalvelumme huolehtii jatkossa, että palvelu toimii halutulla tavalla.

 • Case Amarillo

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Amarillo

  Amarillo Kuopio teki kokonaisvaltaisen uudistuksen tiloihinsa Kuopiossa. Avek oli mukana uudistamassa AV-järjestelmää.

  Lue lisää »

 • Case Mäntykampus

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Mäntykampus

  Kuopioon rakennettiin uusi vanhusten hoivapalvelukeskus Mäntykampus. Avek asensi keskukseen esitystekniikkaa arjen helpottamiseksi.

  Lue lisää »

 • Case Suomen ortodoksinen kirkkomuseo

  Tähän kuvan kuvaus

  Case Suomen ortodoksinen kirkkomuseo

  Suomen ortodoksinen kirkkomuseo uudistui tiloiltaan huomattavasti vuonna 2015. Avek tarjosi äänentoiston ratkaisut tiloihin.

  Lue lisää »