ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Laajaa osaamista alkuajoista lähtien – myyntipäällikkö Toni Hynnisen tarina


Tulin Avek Esitysratkaisuille töihin yrityksen alkuaikoina ensimmäisten työntekijöiden joukossa. Työpaikka Avekilta oli yhteensattumien summa – yksi tunsi toisen, toinen kolmannen ja siten päädyin töihin Avekille. Olin silloin muuttanut takaisin Kuopioon asuttuani jonkin aikaa ulkomailla ja Etelä-Suomessa.
Roolini Avekilla on toimia myyntipäällikkönä, eli käytännössä vastaan kaikesta myynnistä asiakkaillemme. Välillä saan tehdä myös asennushommia sekä kouluttaa ihmisiä laitteiden käyttöön. Työnkuvani on alusta saakka ollut laaja, ja varsinkin yrityksen alkuaikoina työntekijät tekivät monenlaisia hommia. Omassa työssäni minua motivoi se, että ala kehittyy jatkuvasti ja saamme uusia, hyviä ratkaisuja asiakkaillemme. Se tosin vaatii myös, että informaatiota pitää imeä itseensä koko ajan pyrkimällä pääsemään koulutuksiin ja messuille tutustumaan uusiin teknologioihin.


Vauhdikasta vapaa-aikaa jääkiekosta, rauhoittumista kalastuksesta


Minulla on kolme poikaa, jotka kaikki harrastavat jääkiekkoa. Vapaa-aika menee heidän harrastuksiensa parissa: kuljettaessa heitä jääkiekkoharjoituksiin ja puuhastellessa joukkuetoiminnan parissa. Kesäisin minulle rakas harrastus on perhokalastatus, ja yritän päästä perhokalastamaan aina kun mahdollista. Odotan innolla, että pääsen taas esimerkiksi Lappiin rentoutumaan ja kalastamaan. Se on minulle rauhoittumista puhelimen ja sähköpostin ulottumattomissa.


Hyvä meininki työssä


Avekilla tiimillämme on hyvää osaamista monelta sektorilta. Jos jotain ei itse tiedä, kollegoilta saa aina tarvittaessa apua ja neuvoja. Yrityksessä on muutenkin niin sanotusti hyvä boogie päällä. Kehittelemme uusia asioita ja pyrimme tiiminä pysymään kovan kilpailun mukana. Ehkä tulevaisuudessa pitää keskittyä joihinkin tiettyihin ratkaisuihin, sillä kaikkea ei ehkä voi hallita. En tiedä tuleeko tuo edellä mainittu erikoistuminen olemaan mahdollista, mutta se olisi ainakin ajatuksena mielenkiintoinen.

Takaisin edelliselle sivulle