ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Asiakasrajapinnassa saa olla mukana siellä missä tapahtuu – myyntipäällikkö Jari Pöykiön tarina

Synnyin Oulussa, josta muutimme perheen kanssa aikoinaan Ruotsiin. Asuin Ruotsissa kaikkiaan 15 vuotta, ja kävin kaikki koulut siellä oppien sekä kielen että kulttuurin. Ruotsissa vietettyjen vuosien jälkeen muutin takaisin Suomeen, kävin armeijan ja lähdin vuodeksi YK:lle hommiin Israelin ja Syyrian rajalle.


Oman yrityksen kautta Avekille


Ulkomailta palattuani tulin töihin Pohjois-Savoon. Muutaman vuoden töitä tehtyäni perustin oman yrityksen, jota pyöritin 18 vuoden ajan. Eräillä messuilla tapasin Jari Rönkön ja sen myötä yritykseni yhdisti voimansa Avekin kanssa. Avek näytti silloin nuorekkaalta, kehittyvältä ja innokkaalta yritykseltä, jossa halusin olla mukana.
Alkuaikoina tein aika paljon asennustöitä. Nykyään työni on keskittynyt enemmän myyntiin, vaikka olen toisinaan mukana myös asennushommissa. Minulle on tärkeää, että saan olla mukana asiakasrajapinnassa, sillä silloin tiedän mitä kentällä tapahtuu ja tapaan asiakkaita kasvotusten.


Aktiivista työtä tasapainottaa veneily vesillä


Muutos on työssäni minua motivoiva asia. Jokainen päivä on erilainen, ja koko ajan pitää olla hereillä uusien toimintatapojen, järjestelmien ja uusien teknologioiden suhteen. Aktiivisuus on tärkeää, ja se sopii minulle tosi hyvin. Jos haluaa pärjätä tällä alalla, pitää olla koko ajan vähän edellä muita. Meillä on Avekilla hyvä tiimi, joka on innokas oppimaan uutta ja hakemaan uusia haasteita.
Vapaa-aikani vietän kesäisin veneillen ja talvella sählyä pelaten. On mukavaa pakata tavarat mukaan veneeseen ja lähteä perheen kanssa päiväksi vesille kiertelemään Kallavettä ja mahtavaa saaristoa. Kalastus on myös mieleinen harrastus veneilyn ohella.


Onnistuminen voi tuoda kansainvälistä näkyvyyttä


Meidän pitää tiiminä pysyä kehityksen aallonharjalla. Mahtava onnistuminen oli, kun saimme toteuttaa Maaningan kirkon ääniympäristön yhteistyössä iisalmelaisen Genelecin kanssa. Se oli ensimmäinen kirkkoon toteutettu äänijärjestelmä Genelecin IP-teknologiaan perustuvilla kaiuttimilla, aivan uudella teknologialla. Ainutlaatuinen toteutus sai myös maailmanlaajuista huomiota kansainvälisissä julkaisuissa.

Takaisin edelliselle sivulle