ValikkoValikko
Avek Esitysratkaisut

Antero Hiito: Avekilla asiakas on aina toiminnan keskiössä

Avek Esitysratkaisut Oy:n myyntipäällikkö Antero HiitoKuka olet?

Olen viisikymppinen, liikuntaa harrastava kaveri. Asun Espoossa vaimoni kanssa. Meillä ei ole lapsia mutta kaksi kissaa kyllä löytyy. Harrastukset ovat aika urheilullisia; kesäisin golf ja talvella kuntosalilla käyminen ja hiihtäminen, jos se täällä etelässä on vain mahdollista. Lyhyt juoksulenkki kuuluu myös jokaisen päivän ohjelmaan. Lisäksi matkailu on lähellä sydäntäni.

Mikä on roolisi Avekilla?

Toimin Avek Esitysratkaisut Oy:n myyntipäällikkönä pääkaupunkiseudulla. Pyrin kehittämään myyntiä sekä hankkimaan uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tällä alueella. Koska Avekin lähtökohtana on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu, on tärkeää, että voimme kartoittaa asiakkaan tarpeet esimerkiksi kahdenvälisissä tapaamisissa heti alusta alkaen. Silloin on hyvä olla siellä missä asiakkaatkin ovat.

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen aina ollut myyntityössä. Viime vuodet olen toiminut mainonnan esitystekniikan saralla muun muassa Neonelektro Oy:n myyntipäällikkönä sekä Digital Signage -asiantuntijana Ikkunamedia Oy:ssä. Tätä edelsi kymmenen vuotta Samsungin palveluksessa. Silloin vastasin pääasiassa televisioiden myynnistä. Olen toiminut myyntitehtävissä myös Nintendolla sekä Maraboulla.
On ollut mielenkiintoista nähdä millaisia teknisiä harppauksia olemme viime vuosina tehneet esimerkiksi näyttöjen suhteen. Uskon, ettei tekninen kehitys tulee tästä ainakaan hidastumaan.

Mitä odotat uudelta työpaikaltasi?

Toivon tapaavani asiakkaita, jotka ovat tyytyväisiä tarjoamiimme ratkaisuihin. Olen iloinen, että avekkilaisena pääsen näköalapaikalle tutustumaan uusimpiin innovaatioihin ensimmäisten joukossa sekä myös itsekin ideoimaan uusia palveluita niihin liittyen.

Millaisena sinä näet Avekin?

Erittäin positiivinen ensivaikutelma on yrityksestä kyllä tullut. Henkilökunnalla on todella ammattimainen ote ja tekemisen lopputulos on korkealaatuista. Jo tänä aikana on käynyt selväksi, että Avek on joustava ja toimissaan ketterä suunnannäyttäjä, joka laittaa asiakkaansa aina toimintansa keskiöön.


Takaisin edelliselle sivulle